Aktivitet, arbeid & nettverk

Veien Tilbake er en rusfri møteplass og et aktivitetstilbud. Vi er en ideell organisasjon, og mange av våre ansatte har egenerfaring fra rus, kriminalitet og som pårørende. Formålet vårt er å integrere mennesker som av ulike årsaker har havnet utenfor, tilbake til samfunnet. Vi bruker fysisk aktivitet som et verktøy for å skape sosiale arenaer og mestring for deltagerne våre, og vi har et bredt tilbud av aktiviteter, men også samtalegrupper og sosiale møtepunkt utenom dette.

shape
500

deltakere

shape
20

årsverk

Gode opplevelser gjennom fysisk aktivitet er en sentral faktor hos oss i Veien Tilbake. Vi arrangerer derfor en ekspedisjon hvert år, samt også fellesturer for de som ønsker å delta på ritt og løp som Birken og lignende. Dette gjør vi da vi over mange år har sett hvilken effekt det å delta på slike mestringsarenaer har. Aktivitetstilbudet vårt inneholder også hverdagslige tilbud som styrketrening, klatring, yoga, turer i nærmiljøet og mye mer.

Vi ønsker at du som deltaker hos oss skal bruke oss til det du trenger i prosessen med å holde deg rusfri, det kan være alt fra å delta på fellestreninger, å jobbe i Road Safety eller å komme innom kontoret for en kaffekopp og en prat.

Finner du ikke noe som passer for deg, er det et tilbud du savner eller lurer du på hvilket tilbud vi har i ditt nærmiljø? Vi i Veien Tilbake eksisterer for deltakerne våre, så om det er et tilbud du savner eller noe du lurer på er det bare å ta kontakt!